Mail ons

(Bijna) alles is mogelijk!


Home » Over ons » Algemene informatie

Algemene informatie

Een begrip in Schiedam en omstreken voor het leveren van orthopedische schoenen. Ons bedrijf is al meer dan 50 jaar gevestigd aan de Singel te Schiedam, alwaar momenteel Patrick van Tienen het bedrijf runt. Er worden zowel semi- als orthopedische schoenen gemaakt en of aangepast, en ook voor verbandschoenen of steunzolen bent u aan het juiste adres. Tijdens spreekuren in het ziekenhuis met orthopedisch chirurgen, revalidatie artsen, reumatologen of dermatologen, worden er in overleg met de patiënt schoenen voorgeschreven. Uw schoenen kunt u geheel naar eigen wens samenstellen qua kleur, leer en model.

Wij zijn leverancier van orthopedische schoenen, semi orthopedische schoenen, verbandschoenen, aanpassingen aan confectieschoenen (OVAC) en steunzolen.

Ook in de verzorgingstehuizen behorende bij de Argos Zorggroep komt Van Tienen Orthopedie als orthopedisch schoenmaker op bezoek. Wij hebben contracten met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland, zodat de leveringen ook door uw zorgverzekeraar vergoed worden. Tevens zijn wij aangesloten bij NVOS en SEMH gecertificeerd, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, gratis consult!

Indien u een verwijzing van een specialist heeft ontvangen, kunt u op afspraak binnen 1 week bij onze winkel terecht voor een intake gesprek.

U neemt de verwijzing van de arts mee, en aan de hand van intake en voetscan stellen wij in overleg met u een zorgplan op. Hierin wordt gekeken naar de diagnose van de arts, het functioneren van de patient en de prognose van wat het hulpmiddel voor u kan betekenen. De orthopedisch schoenmaker zal u daarbij uitleg geven. Eventueel kunnen wij u ook advies geven voor confectieschoenen en verwijzen naar met ons samenwerkende goede confectie winkels.

Goede schoenen zijn heel belangrijk, niet alleen voor uw voeten maar ook rug en knieklachten kunnen zo verholpen worden. Wissel derhalve om de dag uw schoenen en laat ze niet drogen bij een warmtebron. Ook adviseren wij u de schoenen tijdig te laten repareren en of te controleren.


Een greep uit onze producten

  • Orthopedische schoenen
schoenen nimco